Γενική Γυμναστική - ΖΕΥΣ
15738
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15738,page-child,parent-pageid-15400,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Γενική Γυμναστική

Τι είναι «Γενική Γυμναστική ή Γυμναστική για όλους»

 

Η γενική γυμναστική ή γυμναστική για όλους είναι ένα υπέροχο σύνθετο άθλημα!

Ο όρος Γενική Γυμναστική ή αλλιώς Γυμναστική Για Όλους αναφέρεται στο συνδυασμό των αγωνισμάτων της ενόργανης, της ρυθμικής, της ακροβατικής, του τραμπολίνο, της αεροβικής ενσωματώνοντας μέσα στοιχεία χορού και θεατρικού παιχνιδιού. Οι αθλούμενοι παρουσιάζουν προγράμματα με συνδυασμό όλων των παραπάνω.

Είναι ένα ομαδικό άθλημα που μπορούν να συμμετέχουν παιδιά όλων των ηλικιών. Με διασκεδαστικό τρόπο διδάσκονται την αξία της συνεργασίας, της επικοινωνίας, της δημιουργίας και της διαφορετικότητας! Αναπτύσσουν δύναμη, ευλυγισία, συντονισμό μαθαίνοντας ακροβατικές ασκήσεις.

 

Δεν απαιτεί πολύωρες προπονήσεις και δεν ανήκει στην κατηγορία του πρωταθλητισμού με κύριο χαρακτηριστικό της την άσκηση για όλους.

 

Το άθλημα της Γενικής Γυμναστικής υπάγεται στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία όπου διοργανώνει τοπικά και πανελλήνια φεστιβάλ και διαγωνισμούς (contest) και από τη Διεθνή ομοσπονδία γυμναστικής (F.I.G) διοργανώνονται  πανευρωπαϊκοί EUROGYM κάθε δύο χρόνια και παγκόσμιοι κάθε τέσσερα χρόνια GYM FOR LIFE ~WORLD GYMNAESTRADA!

 

Η Ακαδημία μας λοιπόν σας προσκαλεί να έρθετε και να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα της Γενικής Γυμναστικής!

 

Tηλέφωνο επικοινωνίας 6993967606 κ. Χριστίνα Κοτσάμπαση.